Share |

Ammattijärjestäjän palveluiden lähtökohtana tila ja sen toiminnot

Tila kauniiksi ja toimivaksi monipuolisella osaamisella

Elokuun Tila tarjoaa asiakkailleen tiloihin ja niiden toimintoihin perustuvia palveluita, joissa koulutetun ammattijärjestäjän osaaminen yhdistyy stailaus- ja somistamisosaamiseen sekä väri- ja tyylikonsultointiin.

Kohteena voi olla autotalli, eteinen, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, lastenhuone, liiketila, makuuhuone, oleskelutila, parveke, työhuone tai työpiste, vaatehuone, varasto tai varastokomero tai vaikkapa wc. Jos tilaan suunnitellaan hankittavaksi jotakin (esim. säilytyskalusteita, kasveja tai tekstiilejä) asiakas vastaa hankinnoista aiheutuvista kustannuksista.


Tavaroiden läpikäynti, säilyttämispäätökset, kierrätys

Tilaan ja sen toimintoihin perustuvassa palvelukokonaisuudessa käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi ennalta sovittu tila ja siinä olevat tavarat miettien samalla sekä toiminnallisuuden että esteettisyyden kannalta, mikä tilassa on säilyttämisen arvoista ja mikä tarpeetonta.

Säilytettäville tavaroille luodaan looginen ja mahdollisimman helppokäyttöinen säilytyssysteemi ja / tai suunnitellaan mahdollisimman esteettinen ja toimiva esillepano. Tilat viimeistellään stailaamisen ja somistamisen keinoin.

Tarpeettomiksi todettujen tavaroiden kierrätys suunnitellaan ja mahdollisuuksien mukaan myös toteutetaan saman tien asiakkaan toivomalla tavalla. Elokuun Tila pyrkii verkostoitumaan mahdollisimman monipuolisesti esimerkiksi paikallisten, uudelleenkäyttöä edistävien pienyrittäjien kanssa, jotta tarpeettomat tavarat tai materiaalit saadaan haluttaessa kanavoitua myös paikallisten pienyritysten tuotantomateriaaliksi.

Kodin raivaajan ABC -vertaisryhmä

Facebookissa toimii suljettu ryhmä nimeltä Kodin raivaajan ABC, johon kuka tahansa Facebookin käyttäjä voi liittyä jäseneksi ja jossa käydyt keskustelut näkyvät vain ryhmän jäsenille. Vertaisryhmässä ei tavoitella minimalismia eikä tehdä keinotekoisia kappalemääräisiä poistoja, vaan edetään keskustelun kautta pienin askelin kohti roinatonta kotia ja toimivaa arkea. Ryhmässä käydään läpi mm. kodin erilaisia tiloja ja niihin liittyvää problematiikkaa.

Aloita varaamalla aika ilmaiseen puhelinkonsultaatioon

Varaa aika ilmaiseen 20 minuutin puhelinkonsultaatioon.

Palvelukokonaisuuden kesto on vähintään 6 h ja hinta alkaen 345 €. Palvelukokonaisuuden kesto arvioidaan sitä edeltävällä, 1-2 tunnin mittaisella erillisellä suunnittelukäynnillä.

Suunnittelukäynti on asiakkaalle maksuton, mikäli se johtaa vähintään kuuden tunnin mittaisen palvelukokonaisuuden tilaamiseen.

Jos suunnittelukäynti ei johda palvelun tilaamiseen, sen hinta on 130 € sisältäen matkakulut alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Kauniainen. Käynnin perusteella laadittava kirjallinen yhteenveto jää asiakkaan käyttöön. 

Palveluhinnasto

Elokuun Tilan palveluiden varausehdot
Tutustu varausehtoihin huolellisesti ennen palvelun tilaamista!

Päivitetty 2.1.2018