Share |

Ammattijärjestäjän palveluiden lähtökohtana tila ja sen toiminnot

Tila kauniiksi ja toimivaksi monipuolisella osaamisella

Elokuun Tila tarjoaa asiakkailleen tiloihin ja niiden toimintoihin perustuvia palveluita, joissa koulutetun ammattijärjestäjän osaaminen yhdistyy stailaus- ja somistamisosaamiseen sekä väri- ja tyylikonsultointiin.

Kohteena voi olla autotalli, eteinen, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, lastenhuone, liiketila, makuuhuone, oleskelutila, parveke, työhuone tai työpiste, vaatehuone, varasto tai varastokomero tai vaikkapa wc. Jos tilaan suunnitellaan hankittavaksi jotakin (esim. säilytyskalusteita, kasveja tai tekstiilejä) asiakas vastaa hankinnoista aiheutuvista kustannuksista.


Tavaroiden läpikäynti, säilyttämispäätökset, kierrätys

Tilaan ja sen toimintoihin perustuvassa palvelukokonaisuudessa käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi ennalta sovittu tila ja siinä olevat tavarat miettien samalla sekä toiminnallisuuden että esteettisyyden kannalta, mikä tilassa on säilyttämisen arvoista ja mikä tarpeetonta.

Säilytettäville tavaroille luodaan looginen ja mahdollisimman helppokäyttöinen säilytyssysteemi ja / tai suunnitellaan mahdollisimman esteettinen ja toimiva esillepano. Tilat viimeistellään stailaamisen ja somistamisen keinoin.

Tarpeettomiksi todettujen tavaroiden kierrätys suunnitellaan ja mahdollisuuksien mukaan myös toteutetaan saman tien asiakkaan toivomalla tavalla. Elokuun Tila pyrkii verkostoitumaan mahdollisimman monipuolisesti esimerkiksi paikallisten, uudelleenkäyttöä edistävien pienyrittäjien kanssa, jotta tarpeettomat tavarat tai materiaalit saadaan haluttaessa kanavoitua myös paikallisten pienyritysten tuotantomateriaaliksi.

Päivitetty 4.9.2019