Share |

Onnistunut muutto ammattijärjestäjän avulla

Muutto on aina stressaava tilanne elämässä, mutta stressiä on mahdollista vähentää merkittävästi huolellisella suunnittelulla ja esityöllä, jota aletaan tehdä vähitellen jo hyvissä ajoin ennen muuttoajankohtaa.

Monilla on kokemus, että tavaroiden läpikäymisestä muodostuu lähes aina muuton raskain vaihe. Erityisen vaativa muuttotilanne on muutettaessa selkeästi entistä pienempään asuntoon tai liiketilaan. Silloin on tarvetta panostaa aivan erityisellä tavalla olemassa olevan irtaimiston arvioivaan läpikäymiseen; pienempään asuntoon kannattaa ottaa mukaan vain ehdottoman tarpeelliset ja ne kaikkein muistorikkaimmat tavarat.

Tavaroiden läpikäyminen sekä tarpeettomien myyminen ja pois lahjoittaminen on valtava työ, jossa ammattilaisapu voi olla kullan arvoista. 

Arvioivaa läpikäyntiä ja tarpeettoman kierrättämistä

Arvioiva läpikäyminen ja kierrätysmahdollisuuksien kartoittaminen ovat Elokuun Tilan keskeistä osaamista. Läpikäymisen yhteydessä voidaan jäljelle jäävistä tavaroista laatia kirjallinen ja valokuvin varustettu lista esimerkiksi kotivakuutuskäyttöön. Tarpeettomiksi todettujen tavaroiden kierrätys suunnitellaan asiakkaan toivomalla tavalla ja mahdollisuuksien mukaan myös toteutetaan saman tien.

Tarpeettomien, hyväkuntoisten tavaroiden kierrätykseen toimittamisessa Elokuun Tila tekee yhteistyötä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kuljetuspalveluiden kanssa. Jos asiakas haluaa laittaa tarpeettomiksi todettuja tavaroita myyntiin vaikkapa jollekin nettikirpputorille, tavarat voidaan valokuvata läpikäynnin aikana.

Uusien tilojen järjestämistä ja sisustamista

Asiakkaan niin halutessa Elokuun Tilan muuttoon liittyvät palvelut kattavat lisäksi tavaroiden loogisen paikalleen järjestelyn uusissa tiloissa ja konsultoinnin mahdollisten uusien kaluste- ym. sisustushankintojen osalta. Hankinnoissa ovat etusijalla kierrätetyt kalusteet ja sisustustavarat.

Aloita varaamalla aika ilmaiseen puhelinkonsultaatioon

Aloita varaamalla aika ilmaiseen 20 minuutin puhelinkonsultaatioon. Palvelukokonaisuuden kesto on vähintään 6 h ja hinta alkaen 345 €.

Elokuun Tilan palveluiden varausehdot
Tutustu varausehtoihin huolellisesti ennen palvelun tilaamista!

Päivitetty 25.9.2019