Share |

Ammattijärjestäjän palvelut – 3 syytä, miksi

1. Säästät aikaa ja rahaa

Elokuun Tilan palveluiden myötä opit arvioimaan sitä, mitä sinun kannattaa säilyttää, mistä luopua, mitä hankkia jatkossa ja miten kierrättää tarpeettomat tavarat.

Tavaroiden karsimisen jälkeen sinun ei enää tarvitse maksaa tarpeettoman säilyttämiseen tuhlaantuneista hukkaneliöistä asunnossasi tai vielä kalliimmassa vuokravarastossa.

Kun omistat maltillisen määrän tavaroita, joille on yhdessä ammattilaisen kanssa mietitty loogiset paikat, löydät kaiken tarvitsemasi nopeasti. Sinun ei tarvitse ostaa aina uusia vastaavia tavaroita kadottamiesi tilalle ja näet kertasilmäyksellä, jos johonkin tavaralajiin tarvitaan täydennystä.

Tavarat on helppo palauttaa omille sovituille paikoilleen, jolloin yleinen järjestys säilyy ja siivoaminen yksinkertaistuu. Kun ympärilläsi on tarpeeksi tilaa ja tila on siisti, mielesikin selkiytyy ja kirkastuu. Myös fyysinen turvallisuus parantuu tilojen selkiytyessä: palokuormaa on vähemmän ja tapaturmien riski pienenee.

2. Löydät uusia mahdollisuuksia ilahduttamaan arkeasi

Niin ammattijärjestäjän työssä kuin sisustamisessakin on olennaista nähdä asiakkaan arjessa se, mitä siinä ei vielä ole ja ennen kaikkea nähdä uudella tavalla se, mitä arjessa aina on.

Kodin ilmeen uudistaminen on mahdollista ilman uusia hankintoja, kun sisustusta päivitetään valikoivasti olemassa olevaa vähentäen ja vanhaa luovasti ja kekseliäästi uudistaen.

Saat ideoita jo olemassa olevien tavaroidesi hyödyntämiseen uusin tavoin – risainataan vaikka ikkunoihisi sopimattomista mummon vanhoista verhoista kauniit sisustustaulut! Mukavat muistot ilahduttavat sinua päivittäin seinälläsi sen sijaan, että ne hautautuisivat kaappiin viemään tilaa käyttötavaroilta.

Tarpeettomista tavaroista ja muistoesineistä luopuminen on myös henkisesti vapauttavaa ja antaa sinulle energiaa ihan uudenlaisiin asioihin elämässäsi.

3. Saat sparrausapua ja puhtia aloittamiseen sekä eväitä jatkaa itse

Kaikki Elokuun Tilan asiakkaat ovat ihastelleet sitä, miten paljon pelkästään tavaroista ja niiden herättämistä ajatuksista puhuminen ulkopuolisen ihmisen kanssa helpottaa oloa ja selkiyttää päätöksentekoa.

Varattu työskentelyaika ammattilaisen kanssa myös pakottaa hyvällä tavalla tarttumaan urakkaan; yksin aloittamisen kynnys on yleensä niin korkea, että tekosyitä aloittamisen lykkäämiselle ei ole vaikea keksiä.

Vaitiolovelvollisena ammattilaisena kuuntelen tavaroidesi tarinoita ja ajatuksiasi ja tuon niihin objektiivista näkökulmaa. Konkreettisessa työssä toimin apukäsinäsi. Etenemme yhdessä toivomaasi suuntaan.


Päivitetty 3.3.2019