Share |

Kodin ilmeen päivittäminen stailaamalla

Käytännönläheistä ja konkreettista työtä

Koti on parhaimmillaan asukkaidensa persoonallisuuksien peilikuva. Stailaamalla aivan uudesta kodista voidaan tehdä oman näköinen, tai jo pidempiaikaisen kodin parhaat puolet voidaan kaivaa esiin eletyn elämän kerrostumien alta. Lisäksi Elokuun Tila tekee asuntojen myyntistailauksia, joihin voidaan liittää myös esittelyvalokuvien ottaminen.

Yleisesti ottaen stailauksella tarkoitetaan asunnon pintavikojen korjaamista, kalusteiden ja muiden tavaroiden uudelleenasettelua ja valikoivaa vähentämistä, verhojen ja muiden tekstiilien sekä valaistuksen suunnittelua, kaappien ja laatikostojen vetimien vaihtoa, viherkasvien hankintaa ja sijoittelua sekä muita pieniä kohennustöitä, jotka nostavat asunnon arvoa ostajan silmissä.

Elokuun Tilalle stailaaminen merkitsee käytännönläheistä ja konkreettista jonkun tietyn tilan toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi tehtävää työtä, jossa tilojen rakenteisiin ei puututa.

Elokuun Tilassa stailaaminen on ennen kaikkea esineiden määrän valikoivaa vähentämistä ja tilojen uudelleen järjestämistä. Pieneenkin asuntoon saadaan tilan tuntua ja selkeyttä onnistuneilla väri- ja materiaalivalinnoilla, irtaimiston hallitulla määrällä ja ulkonäöllä sekä järkeistämällä kalusteiden sijoittelua.

Lähtökohtana olemassa olevan irtaimiston hyödyntäminen

Elokuun Tilassa stailaaminen perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Lähtökohtana on jo olemassa olevan irtaimiston hyödyntäminen; lähes poikkeuksetta vähennetään jo olemassa olevaa, ei hankita mitään lisää.

Jos kuitenkin päädytään siihen, että onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen vaatii jotakin lisää, tarvittavat esineet hankitaan erittäin harkitusti ja mahdollisuuksien mukaan kirpputoreilta tai muista käytettyjä tavaroita myyvistä liikkeistä.

Elokuun Tilan stailauspalveluissa erityinen painoarvo on luonnonmateriaaleilla - esimerkiksi puulla, kivillä, erilaisilla luonnonkuitupunoksilla, lasilla ja tiilillä.

Aloita varaamalla aika ilmaiseen puhelinkonsultaatioon

Varaa aika ilmaiseen 20 minuutin puhelinkonsultaatioon.

Palvelukokonaisuuden kesto on vähintään 6 h ja hinta alkaen 345 €.

Elokuun Tilan palveluiden varausehdot
Tutustu varausehtoihin huolellisesti ennen palvelun tilaamista!

Päivitetty 25.9.2019