Share |

Ammattijärjestäjä Reija Wihinen

Profiilikuva_15062015_5x5cm_240dpi.jpg

Rakastatko sinäkin kauniita tavaroita? Niin minäkin! Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, mitä ja kuinka paljon omistamme ja miten kaikkea omistamaamme säilytämme. Etenkin kun arvostamme myös arjen sujuvuutta, ekologisuutta, asumisterveyttä ja niistä rakentuvaa elämänlaatua.

Elokuun Tilassa sinua palvelen minä, Reija Wihinen: toimivan arjen vertaisvalmentaja, oivalluttaja, somistaja, risaineri ja vaitiolovelvollinen koulutettu ammattijärjestäjä. Kotioloissa olen kolmen lapsen äiti ja kuusihenkisen uusperheen arkimoottori.

Vuonna 2011 perustamani Elokuun Tila on yksi Suomen ensimmäisistä koulutetun ammattijärjestäjän palveluita tarjonneista yrityksistä. Vuodesta 2011 lähtien olen ollut myös Suomen ammattijärjestäjät ry:n aktiivijäsen.

Kodin ja asumisen personal trainer

Koulutettuna ammattijärjestäjänä olen kodin ja asumisen arjen personal trainer: työni on ennen kaikkea muutoksessa rohkaisemista, tsemppaamista ja vierellä kulkemista. En sanele valmiita ratkaisumalleja enkä tee päätöksiä asiakkaideni puolesta.

Asiakkaani tutustuvat itseensä, kotiinsa ja omaan arkeensa minun kauttani uusin silmin. Arkeen helpotusta tuovat ratkaisut ovat useimmiten pieniä ja yksinkertaisia. Opimme yhdessä tekemällä!

Yrittäjän tarinoita 

Yrittäjätarinaani valottaa hieman 28.4.2013 julkaisemani blogikirjoitus "Elämä kantaa ja kuljettaa, tavara on vain tavaraa".

Matkastani minimalistiksi puolestaan kertoo naisyrittäjien yhteisessä Ilon olotiloja -blogissa 21.4.2014 julkaisemani teksti "Unelmien rakennustarpeista".

Edellä mainituista teksteistä löydät keskeisimmät syyt siihen, miksi kutsun itseäni nimenomaan toimivan arjen vertaisvalmentajaksi, joka perustaa työnsä kokemusasiantuntijuudelle!


Päivitetty 4.9.2019