Share |

Asiakkaiden kokemuksia ja kommentteja

"Kyllä tämä oli paljon parempi tapa viettää lomaviikkoa kuin se, että olisin lähtenyt reissuun!"

"Tuntuupas kivalta, että vastaat henkilökohtaisesti sähköisen ajanvarauksen viestiin! Asiakaskohtaaminen 10+"

"Kiitos torstain urakasta! Nyt alkaa näkyä jo toivoa, että tästä kaaoksesta on joskus mahdollista selvitä edes jotenkin."

"Siitä taitaa olla pari kuukautta kun olit mua täällä auttelemassa ja täytyy sanoa, että hitaasti mutta varmasti täältä on tavaraa lähtenyt uusiin koteihin. Silloin sun käynnin jälkeen mulla oli ne pari jätesäkillistä vaatteita menossa pois. Niiden jälkeen sain vielä yhden jätesäkillisen pyyhkeitä, lakanoita, laukkuja yms. tavaraa pois. Lisäksi kämpästä on lähtenyt yksi nojatuoli, matto, pieni pöytä, rahi ja pikku "krääsää"... ja juuri tänään aloin etsimään uutta kotia mun peilipöydälle. Hieman tavaroista luopuminen on kirpaissut, mutta en kyllä niitä ole sen jälkeen kaivannut. Joten KIITOS sulle kun autoit mut tän prosessin alkuun."

"Ilman sinua olisin jo luovuttanut moneen kertaan ja harhautunut tekemään jotakin ihan muuta!"

"Kiitos kun tulit ja kiitos, että palautit toivon..."

"Ihanaa, että sä olet ollut täällä! Mä en olisi ikinä selvinnyt tästä yksin."

"Jo ensimmäisellä käynnilläsi tuntui kuin olisimme tunteneet pidempäänkin!"

"Suosittelen täältä muuton loppumetreiltä kaikille Reijan palveluita. On todella mukava muuttaa, kun asunnossa ei ole turhaa tavaraa ja häkkivarastokin on lähes tyhjä."

"Kiitos, ihana Reija! Enpä olisi uskonut, että siskoni vanha asunto on joskus tyhjä. Perussiivooja olisi kääntynyt heti ensikäynnillä kannoillaan ovelta ja haukkunut siskoni mennessään. Sinun työpäiväsi jälkeen siskoni aina soitti minulle ja kehui, kuinka mukavan päivän olitte viettäneet yhdessä!

Siskoni on itse sitä mieltä, ettei tarvitse apua uudessa asunnossa, vaan tekee ajan kanssa. Sinusta hän kyllä tykkää ja oli viimeksi tavatessamme silminnähden piristynyt. Sanoin, että kun koti on kaunis, kauneus siirtyy häneenkin sisäisenä säteilynä. Kiitos vielä kerran, olit uskomaton."

"Sun käyntikorttisi pääsi mun päiväkirjaani. Siihen mää aina laitan kaikki syvästi koskettaneet asiat. Sut on ny kuule virallisesti ylennetty enkeliksi!"

"Sä olet uskomattoman tehokas! Sulla on kyllä kultaiset kädet."

"Teen juuri totaalista inventaariota vaatekaappeihini. Olen tajunnut kauttasi, kuinka mielelle on tärkeä saada tilaa, yksinkertaistaa ja oppia luopumaan. Olen säästänyt hirveät kasat vaatteita, kun olin vaatekaupassa töissä monta vuotta. Tuli ostettua ihan liikaa. Nykyään keskityn laatuun, eettisesti tehtyihin vaatteisiin ja ajattomuuteen."

"Kiitos käynnistäsi ja avustasi. Veimme kirjat eilen Kierrätyskeskukseen. Kolme täyttä laatikollista + iso kassillinen muuta tavaraa. Ja työ jatkuu..."

"Ammattijärjestäjäni Reija Wihinen kuunteli tyynesti tilitykseni ongelmallisesta suhteestani tavaraan eikä kauhistellut vintin tai kellarin ähkyä. Tuli tunne, että kyllä tästä selvitään. - - Lähdin Reijan ohjeesta käymään läjää läpi lajittelemalla kaiken, aivan kaiken, kolmeen osaan: harkinnan alle, pois kiertoon, roskiin.

Oli hyvä huomata omat sudenkuoppansa; yksin lajitellessa olen armollisempi kun ei tarvitse perustella miksi säästän minkäkin, samat roinat sujahtavat takaisin kepeästi. Nyt tuntui hölmöltä toisen silmien alla yrittää jemmatta asioita, joita ei ole käyttänyt moneen vuoteen tai ehkä ikinä."

"Juttelimme aluksi tavoitteistani järjestämisen suhteen: yksinkertaisen sisustustyylin ylläpito ja askartelumateriaalieni järjestäminen kaaoksesta siistimpään olomuotoon. Seuraavaksi kiersimme asunnon huone kerrallaan selvittäen, mitä siellä säilytetään ja miksi. Sain Reijalta hyviä vinkkejä jo kierroksemme aikana, mutta etenkin jälkeenpäin saadun kirjallisen yhteenvedon myötä oli helppo tarttua tuumasta toimeen!"

"Muutama tunti ennen sovittua aikaa hermostutti paljon. Odotimme kävijän olevan jonkinlainen kliininen siivouspoliisi. Mutta ovesta tulikin ihan oikea, lämminhenkinen ihminen. Elokuun Tilan Reija kartoitti syitä vaatteiden ja esineiden hamstraamiselle ja antoi hyviä vinkkejä, miten vähentää shoppailua."

"Mielenkiintoista miten noinkin pienen työpisteen järjestämiseksi löytyykin niin paljon uusia ideoita. Olen niin tyytyväinen eilisestä - en olisi kyllä ikinä päässyt yksin näin hienoon lopputulokseen. Mieheni oli aivan innoissaan tästä uudistuksesta. Hänen mielestään oli jo aika! Siitä tuli meidän molempien mielestä paljon parempi kuin osasimme kuvitella etukäteen."

"Tästä prosessista sain lisäpotkua koko tilan perusteelliseen siivoukseen. Keksin tänään jo monta hyvää tiettyjen tavaroiden uutta säilytyspaikkaa ja siirtelin tavarat jo paikoilleenkin!"

 

Päivitetty 4.9.2019