Verkostot

Materiaalitori kierrättäjille -ryhmät Facebookissa

Marraskuussa 2012 perustamani valtakunnallinen Materiaalitori kierrättäjille -ryhmä on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja.

Ryhmässä voi ilmoitella materiaalitarpeista ja vastaavasti siitä, jos jollakulla on ylimääräistä materiaalia lahjoitettavaksi hyötykäyttöön. Myös kierrätysideoiden jakaminen on suotavaa. Raha ei vaihda omistajaa ryhmän kautta - ainoastaan materiaali ja ideat.

Materiaaleja on tarkoitus kierrättää ennen kaikkea paikallisesti, mitä tukemaan perustin heinäkuussa 2013 maakunnallisia materiaalitoreja. Toiveenani on, että ryhmien kautta saisivat materiaaleja erityisesti päiväkodit, koulut ja muut resurssipulan kanssa kamppailevat kunnalliset toiminnot - käsityöyrittäjiä ja kädentaitojen harrastajia kuitenkaan unohtamatta.

Paikalliset uudelleenkäyttöä edistävät pienyrittäjät

Elokuun Tila pyrkii verkostoitumaan mahdollisimman monipuolisesti esimerkiksi paikallisten, uudelleenkäyttöä edistävien pienyrittäjien kanssa, jotta tarpeettomat tavarat tai materiaalit saadaan haluttaessa kanavoitua myös paikallisten pienyritysten tuotantomateriaaliksi.

Protomo Helsinki

A public group for sharing information within Aalto Protomo teams and members and all interested in the start-up ecosystem in Helsinki area.

Seniori365.fi

Elokuun Tila on ollut alusta lähtien mukana Seniori365.fi-internetpalvelussa, joka on kehitetty InnoEspoo-hankkeessa helpottamaan espoolaisten seniorien ja heidän omaistensa arkea. Seniori365.fi voitti maaliskuussa 2015 kansainvälisen Best Practice -palveluinnovaatiopalkinnon Pariisissa.

Suomen ammattijärjestäjät ry

Elokuun Tilan yrittäjä on ollut vuodesta 2011 lähtien Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Yhdistyksen tehtävänä on kehittää ja tutkia ammattijärjestämisen alaa Suomessa, lisätä sen tunnettuutta sekä valvoa ja edistää jäsentensä ammatillista osaamista.

Suomen Yrittäjät / Helsingin Vanhankaupungin Yrittäjät ry

Yrittäjäverkko

Yrittäjäverkko on toimivien ja alkavien yrittäjien kohtaamispaikka, jossa luodaan jokaiselle yrittäjälle tärkeitä verkostoja.

Päivitetty 11.8.2017