Share |

Huomaathan yhteyttä ottaessasi:

Huom! Koronapandemian vuoksi Elokuun Tilan palvelut eivät ole toistaiseksi käytettävissä.

En vastaa puhelimeen asiakaskäyntien tai palaverien aikana, joten toivon, että käytät sähköistä ajanvarausta tai otat minuun yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse reija.elokuuntila(at)gmail.com. Voit myös jättää viestin puhelinvastaajaani, 040 565 2773. Kiitos!

Hyödynnettävissäsi on myös sähköinen kartoituskysely, jolla voit selkiyttää tilannettasi sekä itsellesi että minulle. Kyselyn voi täyttää ennen ilmaisen puhelinkonsultaatioajan varaamista tai sen sijaan. Kyselyyn vastaaminen ei sido sinua mihinkään eikä ole maksullisen palvelun tilaus. Tarkoituksenani on auttaa sinut alkuun omassa projektissasi.

Elokuun Tila sosiaalisessa mediassa

Elokuun Tilan ideapankki -blogi

Blogissa käsitellään kaunista, toimivaa ja kohtuullista arkea, kierrätystä, tavaroiden tarinoita sekä hyvää elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia asuinympäristön näkökulmasta.

Päätin keväällä 2017 vaihtaa bloggaamisen ketterämpään ja kaltaiselleni visuaaliselle ihmiselle paremmin sopivaan instagrammailuun.

Instagram

Kurkistuksia ammattijärjestäjän omaan arkeen, joka sekin on kaunista, toimivaa ja kohtuullista!

Materiaalitori kierrättäjille -ryhmät Facebookissa

Marraskuussa 2012 perustamani valtakunnallinen Materiaalitori kierrättäjille -ryhmä on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja. Ryhmässä voi ilmoitella materiaalitarpeista ja vastaavasti siitä, jos jollakulla on ylimääräistä materiaalia lahjoitettavaksi hyötykäyttöön. Myös kierrätysideoiden jakaminen on suotavaa. Raha ei vaihda omistajaa ryhmän kautta - ainoastaan materiaali ja ideat.

Materiaaleja on tarkoitus kierrättää ennen kaikkea paikallisesti, mitä tukemaan perustin heinäkuussa 2013 maakunnallisia materiaalitoreja. Toiveenani on, että ryhmien kautta saisivat materiaaleja erityisesti päiväkodit, koulut ja muut resurssipulan kanssa kamppailevat kunnalliset toiminnot - käsityöyrittäjiä ja kädentaitojen harrastajia kuitenkaan unohtamatta.

Palautetta Materiaalitori kierrättäjille Uusimaa -ryhmästäni:

"Tämä on yksinkertaisesti parhaita ryhmiä mitä FB:ssa on. Viime keväänä, kun muuton takia jouduin karsimaan valtavasti materiaali-arsenaaliani, tämä ryhmä suorastaan toimi hengenpelastajana, kun sain vaivalla kerättyjä materiaaleja eteenpäin tarvitseville. Sydänhän siinä olisi särkynyt, kun olisi kaiken sen joutunut laittamaan roskiin. Kaiken kaikkiaan täällä on hyvä henki ja olen saanut paljon ihania materiaaleja ja tavannut samanhenkisiä tuttuja ja jopa saanut ystäviäkin tätä kautta."

"Tää on hyvä ja on aina ollut hyvä ryhmä! Yksi harvoista, missä ei ole ollut turhaa vänkkäämistä. Olen saanut paljon kivaa materiaalia täältä ja ihanaa on myös antaa itselle turhia materiaaleja. Varsinkin tiukkoina hetkinä, kun käsillä tekeminen on pitänyt mielen kasassa, mutta rahapussi ollut tyhjänä, on täältä saanut arvokkaita materiaaleja, kiitos siitä myös muille jäsenille."

Kuluttajaneuvonta

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.​


Päivitetty 20.3.2021