Share |

Huomaathan yhteyttä ottaessasi:

En vastaa puhelimeen asiakaskäyntien tai palaverien aikana, joten toivon, että käytät sähköistä ajanvarausta tai otat minuun yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse reija.elokuuntila(at)gmail.com. Voit myös jättää viestin puhelinvastaajaani, 040 565 2773. Kiitos!

Hyödynnettävissäsi on myös sähköinen kartoituskysely, jolla voit selkiyttää tilannettasi sekä itsellesi että minulle. Kyselyn voi täyttää ennen ilmaisen puhelinkonsultaatioajan varaamista tai sen sijaan. Kyselyyn vastaaminen ei sido sinua mihinkään eikä ole maksullisen palvelun tilaus. Tarkoituksenani on auttaa sinut alkuun omassa projektissasi.

Varaa aika

Elokuun Tila sosiaalisessa mediassa

Elokuun Tilan ideapankki -blogi

Blogissa käsitellään kaunista, toimivaa ja kohtuullista arkea, kierrätystä, tavaroiden tarinoita sekä hyvää elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia asuinympäristön näkökulmasta.

Päätin keväällä 2017 vaihtaa bloggaamisen ketterämpään ja kaltaiselleni visuaaliselle ihmiselle paremmin sopivaan instagrammailuun.

Instagram

Kurkistuksia ammattijärjestäjän omaan arkeen, joka sekin on kaunista, toimivaa ja kohtuullista! Etenkin viikonloppuisin ja juhlapyhien aikaan tämä on Elokuun Tilan some-kanavista aktiivisin.

Facebook

Facebook-sivulla pyritään ennen kaikkea lisäämään yleistä tietoisuutta koulutetun ammattijärjestäjän palveluista, ankkuroimaan uuden ammattikunnan palveluita suomalaiseen yhteiskuntaan sekä tuomaan esiin perinteisten ja uusien palveluiden yhtymäkohtia ja synergioita.

Twitter

Ajankohtaisia aiheita ammattijärjestäjän työhön, asumiseen, kierrättämiseen, kuluttamiseen ja kestävään kehitykseen liittyen.

Materiaalitori kierrättäjille -ryhmät Facebookissa

Marraskuussa 2012 perustamani valtakunnallinen Materiaalitori kierrättäjille -ryhmä on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja. Ryhmässä voi ilmoitella materiaalitarpeista ja vastaavasti siitä, jos jollakulla on ylimääräistä materiaalia lahjoitettavaksi hyötykäyttöön. Myös kierrätysideoiden jakaminen on suotavaa. Raha ei vaihda omistajaa ryhmän kautta - ainoastaan materiaali ja ideat.

Materiaaleja on tarkoitus kierrättää ennen kaikkea paikallisesti, mitä tukemaan perustin heinäkuussa 2013 maakunnallisia materiaalitoreja. Toiveenani on, että ryhmien kautta saisivat materiaaleja erityisesti päiväkodit, koulut ja muut resurssipulan kanssa kamppailevat kunnalliset toiminnot - käsityöyrittäjiä ja kädentaitojen harrastajia kuitenkaan unohtamatta.


Kierrätä lahjoittamalla -sivu Facebookissa

Facebookin Kierrätä lahjoittamalla -sivulla pohditaan kohtuullista elämää ja sitä, mitä kaikkea on mahdollista kierrättää lahjoittamalla.

Kuluttajaneuvonta

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.​


Päivitetty 25.9.2019