Share |

Ammattijärjestäjän ohjaus ryhmille

Elokuun Tila tarjoaa konkreettisten ammattijärjestäjän palveluiden lisäksi myös pienryhmäohjausta. Pienryhmäohjausten varauksia ei voi tehdä sähköisen ajanvarauksen kautta, vaan joko puhelimitse 040 565 2773 tai sähköpostitse reija.elokuuntila(at)gmail.com.

Huomaathan, ettei valmennuksista ja ohjauspalveluista ole mahdollista saada kotitalousvähennystä verotuksessa.

Workshop asiakkaan valitsemasta teemasta

515 henkilölle / 1,5–2 tuntia / 260 euroa

Elokuun Tilan palveluihin kuuluvat myös ohjatut toiminnalliset ja vapaamuotoista jutustelua yksinpuhelun sijaan sisältävät workshopit 5-15 henkilölle. Aihepiiriltään asiakkaan toiveiden mukaisesti painotettuja workshopeja voivat hyödyntää sekä yksityishenkilöt että yritykset ja muut yhteisöt.

Hinta sisältää valmistelutyön ja mahdolliset materiaalit sekä 24 %:n alv:n ja matkakulut alueella Helsinki - Vantaa - Espoo - Kauniainen.

Kodin raivaajan ABC -vertaisryhmä

Huom! Ryhmän aktiivinen toiminta on päättynyt tammikuussa 2019.

Olen perustanut Facebookiin suljetun ryhmän nimeltä Kodin raivaajan ABC, johon kuka tahansa Facebookin käyttäjä voi liittyä jäseneksi ja jossa käydyt keskustelut näkyvät vain ryhmän jäsenille. Vertaisryhmässä ei tavoitella minimalismia eikä tehdä keinotekoisia kappalemääräisiä poistoja, vaan edetään keskustelun kautta pienin askelin kohti roinatonta kotia ja toimivaa arkea.

Ajatustyö ja kokemusten vaihto toisten kanssa on kodin raivaamisessakin keskeisessä asemassa - ainakin, jos tavoitellaan kestäviä tuloksia.

Tervetuloa meille! -rinki

15 henkilölle, hinta henkilöiden määrän mukaisesti 130–345 euroa

Palvelukuvaus vielä työn alla!

 

Päivitetty 25.9.2019