Share |

Elokuun Tilan palveluiden varausehdot

Palveluajat

arkisin klo 10 - 19 ja viikonloppuisin klo 10 - 16

Varaa aika

Muutokset ja peruutukset palveluvaraukseen

Palvelun varaus on sitova ja se vahvistetaan automaattisesti sähköisen ajanvarauspalvelun kautta (pienryhmäohjauksissa puhelimitse tai sähköpostitse). Vahvistuksen jälkeen muutokset ja peruutukset on tehtävä ajanvarausjärjestelmän kautta, puhelimitse tai sähköpostitse niin, että siihen saadaan Elokuun Tilalta kuittaus.

Jos varausta muutetaan tai se peruutetaan vähintään 5 vuorokautta ennen sovittua palveluajankohtaa, veloitus on 65 €.

Jos varausta muutetaan tai se peruutetaan 1-4 vrk ennen sovittua palveluajankohtaa, veloitus on 50% sovitun palvelun hinnasta.

Jos varausta muutetaan tai se peruutetaan alle 24 h ennen sovittua palveluajankohtaa tai peruutus jätetään kokonaan tekemättä, veloitetaan sovitun palvelun hinta kokonaisuudessaan.

Tehdyn varauksen vaihtaminen toiseen kohteeseen on maksutonta. Uuden kohteen on kuitenkin myös sijaittava Elokuun Tilan toimialueella, ja kohteen vaihto on sovittava viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse tai sähköpostitse siten, että siihen saadaan Elokuun Tilalta kuittaus.

Maksaminen

Elokuun Tilan palvelut voi maksaa palvelun yhteydessä pankki- tai luottokortilla (Visa, Master Card, Maestro, JCB, American Express) tai vaihtoehtoisesti laskulla, jolloin maksuaikaa on 14 päivää.

Pankki- tai luottokortilla maksettaessa kuitti lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Myös MobilePay- ja käteismaksu käyvät tarvittaessa.

Osamaksumahdollisuudesta voidaan neuvotella isompien urakoiden kohdalla.

Muut ehdot (koskevat järjestämispalveluita)

Asiakkaan on oltava läsnä järjestämispalvelun aikana. Palvelun toteuttaja ohjaa työskentelyä ja ehdottaa ratkaisuja, mutta asiakas tekee kaikki tarvittavat päätökset itse.

Palvelun toteuttaja ei ole vastuussa, jos asiakas jälkikäteen katuu palveluprosessin aikana tekemiään päätöksiä.

Asiakas ei saa palvelun toteuttamisen aikana olla alkoholin tai muun arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alainen.

Kuluttajaneuvonta

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.​


Päivitetty 4.9.2019